Announcement

Collapse
No announcement yet.

Veb sayt hazırlama mütəxəssisləri tapmaqda kömək lazımdır

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Veb sayt hazırlama mütəxəssisləri tapmaqda kömək lazımdır

Uzun müddətdir ki, işim üçün uyğun bir sayt yaratmaq istəyirəm, amma düzgün yer tapa bilmirəm. Çox seçim var, amma hansı daha yaxşıdır, bilmirəm. Məsələn, bəzi şirkətlər çox baha qiymətlər deyir, amma keyfiyyətə zəmanət verirlər. Bəziləri isə ucuzdur, amma portfoliolarında heç inandırıcı işlər görmürəm. Sizin bu işdə təcrübəniz varsa, hansı xüsusiyyətlərə diqqət etmək lazımdır, paylaşa bilərsinizmi? Mənə əsasən həm müasir dizayn, həm də texniki dəstək vacibdir. Onlayn iş üçün saytın rolu çox böyükdür, düzgün seçim etmək istəyirəm.

Məncə, ilk növbədə, sayt qurulması zamanı onun necə işləyəcəyini əvvəlcədən düşünmək lazımdır. Məsələn, mən keçən il "saytyarat" şirkəti ilə işlədim və çox razı qaldım. Onlar əvvəlcə mənimlə tam plan hazırladılar: hansı dizayn lazım idi, hansı funksiyalar vacib idi, hamısını bir-bir müzakirə etdik. Bu, işin başında çox vaxt aldı, amma nəticədə istədiyim nəticəni əldə etdim. Sayt həm mobil cihazlarda sürətli işləyir, həm də SEO baxımından yaxşı optimallaşdırılıb. Bundan başqa, sayt açıldıqdan sonra hər hansı bir problem yarananda texniki dəstəyi çox operativ göstərdilər. Mənim üçün vacib olan başqa bir məqam – qiymət idi. Onların qiymətləri digər şirkətlərdən daha münasib idi. Həm də müqavilə əsasında işləyirlər, bu da sizin hüquqlarınızı qorumağa kömək edir. Yaxşı sayt yaratmaq istəyirsinizsə, "saytyarat" sizin üçün düzgün seçim ola bilər.

Comment

Working...
    X